Over ons

Over Bluedec BV

Bluedec BV is wereldwijd actief in het leveren van nieuwe, hoogwaardige, dunne isolatiematerialen die breed inzetbaar zijn in tal van branches en industrieën. Dat er veel mogelijk is met Bluedec bewijzen onze partners: wij werken samen met Universiteiten, onderzoeksinstituten, distribiteurs en andere relaties in binnen- en buitenland. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën.


’s Werelds best isolerend materiaal

Ons hoofdproduct is de flexibele Bluedec deken op basis van aerogel, het best isolerend materiaal ter wereld. Voor meer informatie hierover, zie onze pagina ‘Wat is aerogel’. Na doorontwikkeling van onze producten zijn we nu in staat om vele project-specifieke toepassingen te bieden. Denk aan handzame Bluedec-platen, cacheringen met gips, afwerkingen met glasvlies en/of andere combinatieproducten.

Ook bieden wij een hoog presterend vacuüm paneel: BlueVac. Dit is een VIP (Vacuüm Isolatie Paneel) dat toepassing-specifiek leverbaar is. Klik hier voor meer informatie over BlueVac. Onze materialen zijn uit voorraad leverbaar. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw projecten.

Wij leveren voornamelijk aan aannemers, groothandels en industrieën, al is het ook mogelijk voor particulieren om direct bij ons te bestellen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar duurzame (door)ontwikkeling van onze producten en de bedrijfsvoering. Bij iedere keuze wegen wij onze ecologische impact en ook selecteren wij onze partners op onder meer hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Persoonlijk advies?

We staan graag voor u klaar met een passend advies. Heeft u een project waar u Bluedec bij wilt proberen? Neem gerust contact op.