Gevel


Binnenkant

 

U kunt Bluedec direct op de muur bevestigen en afwerken door verlijming of mechanische bevestiging. In sommige gevallen is een combinatie met traditioneel isolatiemateriaal gewenst waarbij het wordt bevestigd met een (houten) rasterwerk.

Buitenkant

 

Voor toepassing op de gevel aan de buitenkant hebben wij het materiaal voorzien van een glasvliesweefsellaag. Ook deze uitvoering wordt rechtstreeks op de gevel verlijmd, geplugd (zoals ook bij alle andere traditionele isolatiematerialen wordt gedaan) en verder afgewerkt.

Prefab

 

In alle gevallen is afwerking met gips mogelijk, dit kunnen we ook prefab aanleveren. Net als afwerking met andere materialen zoals hout, dit is op aanvraag mogelijk. Deze panelen worden zonder spouwtje direct op het gevelblad verlijmd.

Afwerkingsmogelijkheden

 

Ook voor de buitengevel zijn er prefab oplossingen op maat. Wij bieden verschillende afwerkingen zoals stuc, composiet, natuursteen, staal en hout. Andere soorten zijn mogelijk in overleg. Neem contact met ons op voor een passend advies in uw situatie.

Glasvliesweefsel

 

Wilt u nóg meer ruimte besparen? De dunste oplossing voor isolatie aan de binnengevel is Bluedec voorzien van glasvliesweefsel, hier kan direct stucwerk op worden aangebracht.

 

Meer informatie

Aerogel mortel

 

Wilt u een nóg hogere isolatiewaarde bereiken dan kunt u onze aerogel isolatie mortel toepassen. Deze kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde worden aangebracht, in minimaal 20mm dikte. In deze op kalkbasis opgebouwde hoogwaardige isolatiepleister is aerogelgranulaat ingemengd.

 

Meer informatie

Voorbereiding

Op onze pagina downloads vind u de download “Voorbereidende werkzaamheden voor gevelisolatie binnen en buiten”

Naar downloads