Transport


Gekoelde / geconditioneerde goederen

Onderzoek door de Wageningen Universiteit voor een van onze opdrachtgevers heeft bijvoorbeeld uitgewezen dat transport van gekoelde / geconditioneerde goederen in door Bluedec beklede busjes en vrachtwagens een uitstekende oplossing is voor optimale koude-isolatie van de laadruimte, met minimaal volumeverlies.

Anderzijds houdt de isolatie van asfalttrailers met Bluedec het vloeibare asfalt  langer op hoge temperatuur, waarmee een grotere actieradius wordt bereikt zodat het ‘zachte’ asfalt in een groter gebied kan worden geleverd en gestort. 

Cabines van grote trucks op met name internationaal transport zijn uitgerust met het materiaal om de temperatuur aangenaam te houden, ook bij stilstand. Dat levert bovendien een besparing op het brandstofverbruik. 

Een constantere temperatuur wordt ook bereikt in voertuigen die zijn uitgerust met audio visuele apparatuur en andere lading die geconditioneerd moet worden vervoerd. 


Constante tempratuur onder alle omstandigheden

Waterstof-accu’s presteren beter wanneer ze goed met Bluedec zijn ingepakt door de constantere temperatuur.

Expeditievoertuigen zijn met Bluedec uitgerust nadat het materiaal zich heeft bewezen in deze geheel zelfvoorzienende voertuigen, die in alle weers- en omgevingsomstandigheden hun kwaliteiten en zekerheid moeten bieden aan hun berijders. 

In campers, groot en klein, wordt het toegepast om de warmte van de motor buiten het leefcompartiment te houden en – vooral bij grotere campers – om geluidshinder te reduceren.

Om te bepalen welk materiaal het beste voor uw toepassing kan worden ingezet kunt u ons bellen of mailen – wij denken graag met u mee.

Bouw

Infra

Transport

Industrie

Overig