Vloer


Isoleren van boven

Voor bovenvloerse isolatie wordt gekozen in geval van: vloer op zand, een te lage kruipruimte, vloerrenovatie en/of het aanbrengen van vloerverwarming.

Vloeren isoleren van bovenaf heeft onder andere gevolgen voor deuren, plinten, dorpels, posten, en de hoogte van de ruimte. Voor zo min mogelijk ruimteverlies dient u dunne isolatie aan te brengen. Onze producten zijn bovendien drukvast, eenvoudig aan te brengen en uitstekend te combineren met verschillende soorten vloerverwarming.

Afwerking kan zowel met droge toplagen zoals tegels, parket, laminaat en PVC. Maar vaak ook met een stort- of gietvloer.

Vloerverwarming

Om warmte niet via de onderkant te laten verdwijnen is goede isolatie een van de vaste aspecten die bij vloerverwarming komen kijken. Afhankelijk van uw situatie en wensen verschilt ons advies. Onze producten zijn geschikt voor zowel elektrisch als watergedragen vloerverwarmingen. Omdat ze allemaal dun zijn is er minimaal ruimteverlies van de leefruimte, in tegenstelling tot dikke, traditionele isolatiematerialen.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u kiezen uit de Bluedec deken of ons BlueVac vacuümpaneel, ons advies verschilt per ondergrond, gewenste isolatiewaarden en manier van verwerken. De juiste opbouw is afhankelijk van de bouwkundige situatie in uw geval.

Neem contact met ons op voor een advies op maat.